Randuri rupte din suflet

sâmbătă, 1 februarie 2014

In mana destinului...

M-am nascut la data de 12.02.1993 in orasul Campulung-Muscel. Un oras incarcat de istorie,cu oameni ce ascund talente nebanuite,adevarate comori pentru societatea romaneasca,care si-au lasat amprenta asupra trecutului acestui oras. La fel ca si acum cuvintele imi sunt putine. Tacuta  de felul meu am incercat intotdeauna a-mi exprima gandurile si trairile prin arta si condei.
Putini au fost cei care mi-au admirat talentul,iar putinele ganduri pe care le-am asternut pe hartie nu le-am facut cunoscute.
Sunt poate simple randuri,dar citite sunt bucati din sufletul meu,ce ascund sentimente.
Putina mea experienta de viata m-a invatat sa cred in vise,sa lupt sa le duc mai departe,chiar daca imi par imposibile.Nu renunta niciodata la ceea ce-ti doresti cu adevarat.Fa lucrurile toate la timpul lor,maine  s-ar putea sa fie prea tarziu si niciodata nu stii pe ce carari te poarta soarta...
Dificila de felul meu si parca neinteleasa am inceput sa vad lumea cu alti ochi inca de la o varsta frageda.
Putine-mi sunt amintirile ce ma leaga de trecut dar destul de pretioase.
Nascuta in zodia Varsatorului,unicitatea si creativitatea ma caracterizeaza.
Desi visam ca totul sa fie frumos in viata,cu timpul ma izbeam de tot felul de ziduri ridicate peste noapte,dar asta nu m-a facut sa ma opresc in loc.
Nu-mi doresc decat sa impartasesc gandurile mele si celorlalti sa fiu acceptata asa cum sunt, sa invatam sa lasam deoparte ura,pentru ca ea ne face urati la chip si la suflet.
Sa invatam sa iubim aproapele,sa fim noi insine,sa dezlegam in taina propriul nostru destin,cu cararile noastre ce duc spre infinit,adevarate enigme ale vietii ca fara acestea nu vei reusi niciodata sa gasesti taramul fericirii....


                                  Asta precizam prin anul 2008...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu