Randuri rupte din suflet

joi, 14 februarie 2013

Nimic fara Dumnezeu

Am invatat ca fara Dumnezeu nimic nu exista. Am invatat sa spun ca fara ajutorul lui Dumnezeu nimic nu este posibil,asa cum Iisus afirma "Fara Mine nimic nu puteti face!"(Ioan 15:5 ).
Ati putea voi gandi daca Dumnezeu nu v'ar fi dat minte?Ati putea voi merge daca Dumnezeu nu v'ar fi dat picioare?Ati fi putut voi citi daca Dumnezeu nu v'ar fi dat lumina  ochilor? Sunt doar cateva exemple prin care se atesta ca NIMIC fara El nu se face!
Oamenii nu toti cred in aceste cuvinte iar multi se indoiesc de aceste lucruri pe care nu le poti  indesa in sufletele oamenilor cu forta.
O familie sot si sotie  stateau de vorba la masa,iar sotul ii spune sotiei sale:
"Maine voi pleca acasa,la tara cu primul tren pentru a o ajuta pe mama la treburile campului." Sotia auzind acestea ii aduce aminte sotului in completare spunand: " Cu ajutorul lui Dumnezeu te vei putea duce". Sotul enervandu-se, se ridica de la masa facandu-i sotiei reprosuri cu mandrie: "Cu sau fara ajutorul Lui ma voi duce dimineata in zori sa o ajut pe mama la treburile campului."!
 Sotia se supara in sinea ei ramanand pe ganduri si rugandu-se la Dumnezeu sa-l ierte pentru ca  acesta nu stie ce spune!
A doua zi dimineata,sotul pleaca de acasa iar sotia ramane singura. Pe drum catre gara sotul afla ca trenul in directia pe care vroia s-o aleaga nu circula in acea zi, Dezamagit, acesta se intoarce inapoi spre casa. Suna la usa,iar sotul ii spune sotiei sale sa-i deschida usa! Acesta vrand sa-i dea o lectie si sa-l faca pe sot sa se caiasca pentru gestul sau aceasta ii spune ca sotul ei este plecat si nu are cum sa fie acesta!
Sotul auzind cele spuse de femeie zice:
"-Cu ajutorul lui Dumnezeu eu sunt sotul tau!"
La auzul acestor vorbe ii deschide usa sotului sau.
Aceasta istorioara ne arata cat de mult si cat de important este sa crezi in ajutorul pe care Dumnezeu ni-l ofera tuturor doar atunci cand credem cu adevarat.Dumnezeu nu este indiferent la nevoile oamenilor,doar ca asteapta la schimb sufletele oamenilor care se roaga si-L primesc pe El in sufletele lor incercand fiecare sa gaseasca drumul cel luminat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu